Bekijk de online versie
Nieuws van bcmb # 10: december 2015
Digitale leeromgeving & eenzaamheid
inhoud
 
digitale leeromgeving
Als lid van BCMB kun je vanaf 2016 gebruik maken van de online leeromgeving. Je ontvangt in de eerste week van januari een email met de informatie over inlog en wachtwoord. In de online leeromgeving is een 360 graden feedback opgenomen gebaseerd op het beroepsprofiel van de cliëntondersteuner. Je kunt meerdere collega's uitnodigen om feedback te geven.  
Lees verder >
 
 
Registratie is een keurmerk
“Ben ik echt de eerste cliëntondersteuner die zich bij Registerplein heeft geregistreerd?” vraagt Marike Vorstman (40), consulent bij MEE Veluwe, verbaasd.

Zelf hoorde ze al in 2012 over het op komst zijnde beroepsregister voor cliëntondersteuners. “Zo’n registratie is als een keurmerk: je laat ermee zien dat je een professional bent die zichzelf voortdurend ontwikkelt.”  Lees verder >
 
 
Professionals in de zorg aan de slag tegen eenzaamheid
'Zorg tegen eenzaamheid' is een nieuwe campagne om professionals alert te maken op en actie te ondernemen tegen eenzaamheid bij ggz-cliënten, ouderen en gehandicapten.

Het is een initiatief van dertien organisaties in en betrokken bij de zorg, waaronder BCMB. 
Lees verder >
 
 
Bestuurslid stelt zich voor

Het BCMB-bestuur bestaat uit 5 leden. In iedere nieuwsbrief stellen we een van hen aan je voor. Deze keer is het de beurt aan Marlous Fieret, zij is BCMB-bestuurslid van het eerste uur.  
Lees verder >

 
 
Bcmb-lidmaatschapsnummer
Op deze plaats staat in de nieuwsbrief die de leden hebben ontvangen, hun persoonlijke lidmaatschapsnummer van BCMB.
 
links
Website
Afmelden
adres
Maliebaan 71-f
3581 CG Utrecht
info@bcmb.nl
KvK: 61801844